καλαθι αγορων - προιόντα στο καλάθι σας 0
 
Κατηγορίες

 
Νέα
 
Εταιρεια
Η Figura Sana αποτελεί την φυσική συνέχεια και εξέλιξη των κέντρων αισθητικής Figura. Τα πρότυπα κέντρα αισθητικής & αδυνατίσματος Figura ξεκίνησαν να λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο του 2005 και πολύ σύντομα, το Μάιο του 2007 και στην πόλη των Σερρών.
 
Φιλοσοφία των Figura ήταν ο συνδυασμός υπερσύγχρονης τεχνολογίας με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και συνεχή ιατρική παρακολούθηση σε απίστευτα δελεαστικές τιμές. Στόχος της εταιρίας ήταν η κυριαρχία της στην πόλη της Θεσσαλονίκης και η εξάπλωσή της σε όλη την Ελλάδα. Τα Figura τα κατάφεραν και σήμερα πραγματικά αποτελούν συνώνυμο της ομορφιάς και του αδυνατίσματος στις πόλεις που δραστηριοποιούνται. Έτσι λοιπόν και η Figura Sana, με όπλα της την ειλικρίνεια, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και την εμπειρία χρόνων στην χρήση καλλυντικών προϊόντων φιλοδοξεί να γίνει η μοναδική σας επιλογή σε ότι αφορά την προμήθεια προϊόντων ομορφιάς.
 
Τα προϊόντα που διατίθενται είναι υποαλλεργικά, φυτικά και πάνω απ’ όλα δοκιμασμένα από εμάς τους ίδιους. Επιπρόσθετα, το διαδίκτυο και η δημιουργία του e-shop μας δίνει την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε όποια σημείο της χώρας και αν βρίσκεστε.

figura sana,καλλυντικά,καλυντικά,kalintika,πρόσωπο,κρέμα,κρέμες,σώμα,στήθος,μαλλιά,peelings,λοσιόν,σύσφιξη,αντιγήρανση,αδυνάτισμα,ενυδάτωση,καθαρισμός,γαλάκτωμα,μάσκες,Serums,απολέπιση, figura sana,καλλυντικά,καλυντικά,kalintika,πρόσωπο,κρέμα,κρέμες,σώμα,στήθος,μαλλιά,peelings,λοσιόν,σύσφιξη,αντιγήρανση,αδυνάτισμα,ενυδάτωση,καθαρισμός,γαλάκτωμα,μάσκες,Serums,απολέπιση, figura sana,καλλυντικά,καλυντικά,kalintika,πρόσωπο,κρέμα,κρέμες,σώμα,στήθος,μαλλιά,peelings,λοσιόν,σύσφιξη,αντιγήρανση,αδυνάτισμα,ενυδάτωση,καθαρισμός,γαλάκτωμα,μάσκες,Serums,απολέπιση