καλαθι αγορων - προιόντα στο καλάθι σας 0
 
Κατηγορίες

 
Νέα
 


ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ
www.figurabody.gr

Τα Figura είναι ο συνδυασμός υπερσύγχρονης τεχνολογίας με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και συνεχή ιατρική παρακολούθηση σε απίστευτα δελεαστικές τιμές. Στόχος της εταιρίας ήταν η κυριαρχία της στην πόλη της Θεσσαλονίκης και η εξάπλωσή της σε όλη την Ελλάδα. Τα Figura κατάφεραν και σήμερα πραγματικά αποτελούν συνώνυμο της ομορφιάς και του αδυνατίσματος στις πόλεις που δραστηριοποιούνται.

Από τα Figura δημιουργήθηκε και το e-shop Figura sana. Η Figura sana αποτελεί την φυσική συνέχεια και εξέλιξη των κέντρων αισθητικής Figura.Τα προϊόντα που διατίθενται είναι υποαλλεργικά, φυτικά και πάνω απ’ όλα δοκιμασμένα από εμάς τους ίδιους. Επιπρόσθετα, το διαδίκτυο και η δημιουργία του e-shop μας δίνει την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε όποια σημείο της χώρας και αν βρίσκεστε.Ιατρικη Αισθητικη
www.figuraclinica.com

Τα Figura Clinica αποτελούν έναν χώρο ιατρικής αισθητικής όπως τον οραματίστηκαν οι άνθρωποι των Figura. Με ηθική, βαθειά γνώση του αντικειμένου και χρήση των πιο αξιόπιστων και αποτελεσματικών πρώτων υλών παγκοσμίως. Το επιστημονικό προσωπικό του Figura Clinica είναι έτοιμο να δώσει με υπευθυνότητα εξατομικευμένες λύσεις σε ότι σας απασχολεί αναφορικά με την ομορφιά και την υγεία του δέρματος και του σώματος. Τα Figura Clinica δεν προέκυψαν σαν μια νέα επιχειρηματική κίνηση, αλλά σαν ένα χώρος που έλειπε από την Ελλάδα και ήρθε να συμπληρώσει το παζλ ομορφιάς που προσφέρει ο όμιλος Figura.

Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, ιδιαίτερης αισθητικής, παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών πάντα με γνώμονα το σεβασμό και την αφοσίωση στον άνθρωπο και σας προσφέρουν υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Αρχή των Figura Clinica είναι ο επιτυχημένος συνδυασμός ασφάλειας και αποτελεσματικότητας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μέλους ξεχωριστά.figura sana,καλλυντικά,καλυντικά,kalintika,πρόσωπο,κρέμα,κρέμες,σώμα,στήθος,μαλλιά,peelings,λοσιόν,σύσφιξη,αντιγήρανση,αδυνάτισμα,ενυδάτωση,καθαρισμός,γαλάκτωμα,μάσκες,Serums,απολέπιση, figura sana,καλλυντικά,καλυντικά,kalintika,πρόσωπο,κρέμα,κρέμες,σώμα,στήθος,μαλλιά,peelings,λοσιόν,σύσφιξη,αντιγήρανση,αδυνάτισμα,ενυδάτωση,καθαρισμός,γαλάκτωμα,μάσκες,Serums,απολέπιση, figura sana,καλλυντικά,καλυντικά,kalintika,πρόσωπο,κρέμα,κρέμες,σώμα,στήθος,μαλλιά,peelings,λοσιόν,σύσφιξη,αντιγήρανση,αδυνάτισμα,ενυδάτωση,καθαρισμός,γαλάκτωμα,μάσκες,Serums,απολέπιση